Buscar este blog

Tartar de salmó i alvocat


 Ingredients

  • 500 gr de salmó
  • 2 alvocats madurs
  • ½ culleradeta de ratlladura de llimona
  • Suc d'1 llimona
  • ½ ceba tendra
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
  • 2 cullerades de salsa de soja (pot reemplaçar la sal)
  • 5 cullerades d'oli d'oliva verge
  • Sal i pebre
Opcional:

  • 20 gr de cogombrets
  • 25 gr de tàperes
  • 2 tomàquets
Elaboració

Es neteja el salmó i es congela dos dies abans per evitar l'anisakis.
Al descongelar-lo, es retirar la pell i les espines i es tallar a trossets d'aproximadament 1 cm.
Es pela i talla l'alvocat a daus de mida similar al salmó i es reserva en un altre recipient.
Després, es talla a trossos molt petits la ceba tendra i, opcionalment, els cogombrets i les tàperes. Es posa tot en un bol i es reserva. També s'hi pot afegit tomàquet madur si es vol.
S'afegir a aquesta última barreja la llimona, la ratlladura, la mostassa de Dijon, la salsa de soja, l'oli i un pessic de pebre. S'integren tots els ingredients.
S'incorpora el salmó i l'alvocat i es barreja bé perquè s'impregnin els sabors.
Per muntar el plat, es pot utilitzar un motlle circular per aconseguir una presentació més atractiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario