Ingredients
- 500 gr de salmó
- 2 alvocats madurs
- ½ culleradeta de ratlladura de llimona
- Suc d'1 llimona
- ½ ceba tendra
- 1 cullerada de mostassa de Dijon
- 2 cullerades de salsa de soja (pot reemplaçar la sal)
- 5 cullerades d'oli d'oliva verge
- Sal i pebre
Opcional:
- 20 gr de cogombrets
- 25 gr de tàperes
- 2 tomàquets
Elaboració
Es neteja el salmó i es congela dos dies abans per evitar l'anisakis.
Al descongelar-lo, es retirar la pell i les espines i es tallar a trossets d'aproximadament 1 cm.
Es pela i talla l'alvocat a daus de mida similar al salmó i es reserva en un altre recipient.
Després, es talla a trossos molt petits la ceba tendra i, opcionalment, els cogombrets i les tàperes. Es posa tot en un bol i es reserva. També s'hi pot afegit tomàquet madur si es vol.
S'afegir a aquesta última barreja la llimona, la ratlladura, la mostassa de Dijon, la salsa de soja, l'oli i un pessic de pebre. S'integren tots els ingredients.
S'incorpora el salmó i l'alvocat i es barreja bé perquè s'impregnin els sabors.
Per muntar el plat, es pot utilitzar un motlle circular per aconseguir una presentació més atractiva.
No hay comentarios:
Publicar un comentario