Buscar este blog

Pastís de poma "invisible"

 


Ingredients

  • 6 pomes (aprox. 1kg) del tipus Golden
  • 2 ous mida L
  • Sucre 50 g
  • Mantega 20 g
  • Llet a temperatura ambient 120 ml
  • 1 beina de vainilla
  • 70 grs farina 
  • 1 sobre de llevat de reposteria
  • una mica de canyella
  • Sal 1 mica
Elaboració

Es posen els ous en un bol amb el sucre, un pessic de sal, les llavors de la beina de vainilla i es bat fins que es tornin clars i escumosos.

Es fon la mantega al microones. S'afegeix la mantega, la llet i la canyella als ous batuts i es bat tot molt bé. 

S'afegeix la farina prèviament tamisada i el llevat. Es bat fins a aconseguir una barreja homogènia.

Es pelen les pomes i es tallen molt fines i totes de la mateixa mida. Es fiquen les pomes amb la massa del pastís i es remou delicadament amb una espàtula de baix a dalt perquè quedi tot impregnat.

S'unta amb mantega un motlle de 18 cm. S'hi aboca la barreja del pastís i es sacseja una mica perquè el pastís s'assenti. S'enforna a forn calent a 180 º C durant 35-40 minuts. Si es vol que la superfície del pastís quedi més caramel·litzada, es posa un parell de minuts només al grill. Es desemmotlla quan el pastís està encara lleugerament tebi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario