Buscar este blog

Albergínies a la parmesana


 Ingredients

2 albergínies

4/5 tomàquets per convertir-los en salsa

1 ceba

1 mozzarella de bola de 250 g mínim

formatge parmesà

alfàbrega, farigola i orenga

sal


Elaboració

Primer de tot, es tallen les albergínies en rodanxes (no cal treure la pell) i es posen en un colador amb abundant sal, per tal que no amarguegin. Es deixen reposar mínim mitja hora.

Mentrestant, es fa la salsa de tomàquet, a foc lent en una paella, on també hi tirarem la ceba tallada ben petita. S'hi tiren les herbes al gust. 

Passada la mitja hora, agafem les albergínies, les eixuguem amb un paper de cuina, les posem en una safata i les coem al micro-ones 6 minuts.

Un cop està fet, ja podem muntar. Es tira una cullerada del tomàquet fregit a la base de la safata. Es cobreix amb una capa d'albergínies, mirant que no quedin forats. En tercer lloc, s'hi posa la mozzarella. Es poden fer tantes capes com es desitgi, també en funció de l'amplada de la safata.

Per últim, s'espolvoreja la superfície amb parmesà.

Es posa tot al forn a 180º durant 25 minuts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario