Buscar este blog

Tempura de verdures

 


Ingredients

  • 1 ou
  • 150 g. de farina per tempura: són 100 g. de farina de blat comú + 45 g. de midó de blat de moro tipus Maicena + 5 g. de llevat químic en pols
  • 200 ml. d'aigua gelada
  • 5 g. de sucre
  • 5. g. de sal

Elaboració

Rentem les verdures i les tallem a trocets llargs i estrets, no més de mig centrímetre gruixuts.
Es fa la barrega dels ingredients de la tempura.
Tot això ha d'estar molt fred.

En una cassola s'hi posa abudant oli d'oliva (jo li tiro el de 0,4%) i un raig d'oli de sèsam.
Quan l'oli està ben calent anem submergint les verdures a la massa i les fregim a l'oli fins que estiguin lleugerament daurades. Retirem a un plat cobert amb paper absorbent perquè deixin anar l'excés d'oli.


No hay comentarios:

Publicar un comentario