Ingredients
- 1 filet de llom de porc de 400/500 grs.
- Sal i pebre
- 1 cullerada de farigola seca
- 1 all
- 1 ceba
- 2 cullerades de mostassa de Dijon
- 2 cullerades de mel
- 1 cullerada de vinagre de poma o balsàmic de mòdena
- 1 cullerada de Maizena
Elaboració
Es renta i l'asseca el filet de llom. Se salpebre i es posa a una cassola, per tal de segellar-lo.
Mentrestant es talla una ceba i un gra d'all a trossos petits (és igual com siguin, ja que després els triturarem) i es posen a la base de l'olla.
Quan ha quedat ros de totes bandes, s'embadurna de la barreja de la mostassa, la mel, el vinagre i la farigola. Ens assegurem que la carn quedi ben impregnada.
Es programa l'olla dues hores o dues hores i mitja en ALTA.
Quan ha passat aquest temps, es retira la carn i amb el que queda al fons (el suc de la cocció, la ceba i l'all) es tritura per tal que quedi una salsa per servir amb la carn. Si ha quedat massa líquida, s'hi tira la cullerada de Maizena per tal d'espessir-la.
I llestos. Ja es pot servir el llom a rodanxes, amb la salsa i algun acompanyament, com pot ser arròs Basmati.
No hay comentarios:
Publicar un comentario