Buscar este blog

Pollastre sencer (Crockpot)

 

Ingredients

1 pollastre sencer, net per dins, que no arribi als 2 kgs.

Per maserar-lo:

  • 1 cullerada d'orenga sec
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 cullerada de farigola seca
  • 1/2 cullerada de romaní sec
  • 1/2 cullerada d'all en pols
  • 1/2 cullerada de ceba en pols
  • 2 fulles de llaurer
  • 2 cullerades de sal
  • pebre negre al gust
  • 3 cullerades de mostassa
  • 1/3 de tassa d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de vi blanc o vinagre balnc
  • 1 cullerada de coriandre sec 

Elaboració

Es masera el pollastre amb la barreja d'herbes el dia abans, assegurant-nos que quedi ben impregnat per tot arreu (per dins, també).

El dia següent simplement es posa dins la Crockpot, a sobre d'una reixeta, per tal que els sucs de la cocció caiguin al fons.

Es programa l'olla 3 hores en ALTA o 5 hores i mitja en BAIXA.

Abans de servir-lo, es posa 5 o 10 minuts a gratinar al forn, per tal que la pell quedi ben cruixent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario