1 pollastre sencer, net per dins, que no arribi als 2 kgs.
Per maserar-lo:
- 1 cullerada d'orenga sec
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 cullerada de farigola seca
- 1/2 cullerada de romaní sec
- 1/2 cullerada d'all en pols
- 1/2 cullerada de ceba en pols
- 2 fulles de llaurer
- 2 cullerades de sal
- pebre negre al gust
- 3 cullerades de mostassa
- 1/3 de tassa d'oli d'oliva
- 2 cullerades de vi blanc o vinagre balnc
- 1 cullerada de coriandre sec
Elaboració
Es masera el pollastre amb la barreja d'herbes el dia abans, assegurant-nos que quedi ben impregnat per tot arreu (per dins, també).
El dia següent simplement es posa dins la Crockpot, a sobre d'una reixeta, per tal que els sucs de la cocció caiguin al fons.
Es programa l'olla 3 hores en ALTA o 5 hores i mitja en BAIXA.
Abans de servir-lo, es posa 5 o 10 minuts a gratinar al forn, per tal que la pell quedi ben cruixent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario