Ingredients
- un rodó de vedella (peixet), preparat amb corda per rostir (1 kgs aprox de pes)
- 1 ceba
- all
- 2 pastanagues
- herbes (orenga, farigola, romaní, llaurer)
- mig got de vi blanc o negre (o caldo, o aigua)
Elaboració
Se salpebre el rodó de vedella i se segella a una paella fins que quedi ben daurat per totes les bandes.
Es passa la peça de carn a la Crokpot (sense necessitat de posar-hi una reixeta). Al voltant, s'hi posa la ceba, la pastanaga i l'all fets a trossos i se saçona tot amb les herbes. S'hi abocat també el mig got de vi.
Es tapa la Crockpot i es programen 6 hores en baixa.
A l'acabar, es retira la carn, per treure-li el cordill i tallar-la a làmines. En paral.lel es fa una salsa amb el suc de la cocció i les verdures. Es passa tot a una cassola per tal d'integrar-ho.
La versió ràpida d'aquesta recepta és fer el mateix procediment, però coure la carn en olla a pressió durant mitja hora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario