- 2 pits o cuixes de pollastre, trossejades, sense pell ni os i sense tendons (500 g aprox.)
- 450 g de verdures, variades trossejades (api, nap, ceba, all, porros, xirivia)
- 4 branquetes d'herbes aromàtiques variades, només les fulles (romer, farigola, orenga, julivert)
- 50 g de vi blanc i 30 g d'aigua
- 100 g de sal marina (millor gruixuda)
- 1 full de llorer
- 1 clau d'olor
Elaboració
Es posa el pollastre al got i es tritura 5 segons a velocitat 7. Es reserva.
Es posen totes les verdures i les herbes al got i es piquen durant 10 segons a velocitat 5.
S'hi afegeix la sal, el pollastre picat, l'aigua, la fulla de llorer i el clau, i es programa 30 minuts a velocitat 2, temperatura Varoma. Es col·loca la cistella sobre la tapa del got en lloc del gobelet.
Es retira el cistell, es posa el gobelet i es barreja 1 minut a velocitat 10.
Es pot congelar en una glaçonera per a un ús individual. La proporció és una culleradeta (1 glaçó aprox.) per cada 500 g d'aigua per obtenir 500 gr de líquid.
No hay comentarios:
Publicar un comentario