Buscar este blog

Pollastre al curry (Thermomix)

 


Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 200 g ceba
  • 100 g de pebrot verd
  • 40 g d'oli d'oliva verge extra
  • 600-800 g de pit de pollastre trossejada en trossos mitjans
  • sal
  • 2 cullerades de curry
  • 200 g de nata líquida o llet evaporada o formatge fresc batut
  • 200 g de tomàquet fregit
  • 1 pessic de comí

Elaboració

Es posa al got 1 gra d'all, la ceba tallada a quarts i el pebrot trossejat en parts iguals. Es trosseja 3 segons en velocitat 4. Es baixen les restes de les parets amb l'espàtula.

S'afegeix l'oli i se sofregeix 8 minuts, Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera, sense gobelet.

Es col·loca la papallona al got i s'incorpora el pit de pollastre fet a trossets petits. Es cuina durant 10 minuts, Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera amb gobelet.

S'afegeixen dues 2 cullerades de curry i programa 1 minut, Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

S'afegeix el tomàquet fregit, la nata líquida i el comí, es cuina durant 10 minuts, 100 º, gir a l'esquerra i velocitat cullera.


No hay comentarios:

Publicar un comentario