Ingredients
- 1 gra d'all
- 200 g ceba
- 100 g de pebrot verd
- 40 g d'oli d'oliva verge extra
- 600-800 g de pit de pollastre trossejada en trossos mitjans
- sal
- 2 cullerades de curry
- 200 g de nata líquida o llet evaporada o formatge fresc batut
- 200 g de tomàquet fregit
- 1 pessic de comí
Elaboració
Es posa al got 1 gra d'all, la ceba tallada a quarts i el pebrot trossejat en parts iguals. Es trosseja 3 segons en velocitat 4. Es baixen les restes de les parets amb l'espàtula.
S'afegeix l'oli i se sofregeix 8 minuts, Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera, sense gobelet.
Es col·loca la papallona al got i s'incorpora el pit de pollastre fet a trossets petits. Es cuina durant 10 minuts, Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera amb gobelet.
S'afegeixen dues 2 cullerades de curry i programa 1 minut, Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
S'afegeix el tomàquet fregit, la nata líquida i el comí, es cuina durant 10 minuts, 100 º, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario