Buscar este blog

Pastís de xocolata humit

 Ingredients


  • 3 ous
  • 200 grs. de sucre
  • un rajolí d'extracte de vainilla
  • 120 grs. d'oli
  • 120 grs. de llet (vaca o vegetal)
  • 180 grs. de farina
  • 60 grs. de cacao pur
  • 1 sobre de llevat
  • una mica de sal
  • 100 ml d'aigua bullint

Elaboració

Es baten els ous amb el sucre. Un cop batuts, s'hi afegeixen els líquids: l'oli, la llet i l'extracte de vainilla.

En tamisa la farina, el cacao, el llevat i la sal. S'afegeix a la mescla líquida amb unes varilles. I quan està ja tot barrejat, s'hi afegeixen 100 ml d'aigua bullint i s'incorporen a la mescla.

Es posa al forn a 180º, amb ventilador, uns 45 minuts.




No hay comentarios:

Publicar un comentario